[Ügyefeleinknek] | Magyar | English

Adótanácsadás

A sikeres üzleti életben mindenkinek okozhat problémát a folyamatosan változó adótörvényeknek való pontos és hatékony megfelelés. Teljesen független szolgáltatási ággá nőtte ki magát az adótanácsadás. A professzionális adótanácsadás nélkülözhetetlenné vált a vállalkozások számára. Az Európai Unió tagállamaként nemzetközi adózási szabályoknak is meg kell felelnie a magyarországi cégeknek, ezzel kapcsolatban is hasznos tanácsokkal tudjuk ellátni. Cégünk adótanácsadás szolgáltatásának keretein belül, szakképzett kollégáink tudásukkal segítik ügyfeleinket abban, hogy az általuk végrehajtott ügyletek adókövetkezményivel tisztában legyenek.

Szolgáltatásunkkal ügyfeleink a legoptimálisabb adóterhekkel hajthatják végre ügyleteiket. Mi levesszük válláról az adózási, könyvelési, bérszámfejtési feladatok terheit, hogy csak saját feladatik teljesítésére összpontosíthassanak. Akár társasági adóról, általános forgalmi adóról, személyi jövedelemadóról, illetve egyéb adókról, járulékokról legyen szó, munkatársaink komplex módon áttekintik az egyes ügyleteket és valamennyi adózási és adóval kapcsolatos adminisztrációs kötelezettségét megállapítják. Munkatársainkon keresztül, cégvezetése több éves szakmai tapasztalathoz juthat az adózás, bérszámfejtés és könyvelés teljes területén. Ezt a tudást cége sikerrel alkalmazhatja adóterheinek optimalizálásában. Munkatársaink speciális tapasztalattal rendelkeznek a bank- és pénzügyi szektorral, ingatlanügyekkel, vállalatértékeléssel kapcsolatos kérdések megválaszolásában. Tanácsadóink készséggel állnak ügyfeleink rendelkezésére adóhatósági revíziókkal és önrevíziókkal, hatósági állásfoglalásokkal, valamint jogorvoslati eljárásokkal kapcsolatos kérdésekben. Az adórevíziós tevékenységünk ügyfeleink múltbeli tevékenységének ellenőrzését jelenti az adózás területén. Magában foglalja az adózó nyilvántartási, bevallási és befizetési kötelezettségei teljesítésének ellenőrzését legfeljebb öt évre visszamenőleg. Az ellenőrzés nemcsak a hiányokra terjed ki, hanem a többletekre is. Metodikája az APEH eljárásával szinte azonos, azzal a különbséggel, hogy ügyfelünk által meghatározott, és a helyi adottságokra tekintettel a "problémás" területeken tételes ellenőrzést is végzünk.

Segítünk abban, hogy vállalkozása társasági adóval, általános forgalmi adóval, személyi jövedelemadóval és egyéb adókkal és járulékokkal kapcsolatban is megfeleljen az elvárásoknak a megadott jogszabályi keretek betartásával. Elvégezzük cége teljes adminisztrációs átvilágítását, miután hasznos tanácsokkal látjuk el az elektronikus számlázással, elektronikus archiválással és elektronikus áfa-bevallással kapcsolatban.

További oldalaink ebben a témakörben:
Könyvvizsgálat
Végelszámolás, csődeljárás, felszámolásWeboldalfejlesztés: neteco