[Ügyefeleinknek] | Magyar | English

Econoserve hírek

Hurrá!!! 25 éves az EconoServe!
Köszönjük minden régi és új kollégánknak, volt és jelenlegi ügyfelünknek!!! Vágjunk bele együtt a tortába és a következő 25 évbe! :-)

Tovább a teljes hírre >>
Woo Shin Magyarország Kft.
Megalakulása óta dolgozunk együtt a Woo Shin Medics Co. nevű koreai anyavállalat által alapított és 100%-ban tulajdonolt Woo Shin Magyarország Gyógyszeralapanyag Gyártó Kft-vel.

Tovább a teljes hírre >>
Geosol Kft.
2013 évközben vettük át a Geosol Kft teljes körű bér- és munkaügyi feladatainak ellátását.

Tovább a teljes hírre >>
Student Job Iskolaszövetkezet
2013 áprilisától kezdődően nyújtunk bér- és munkaügyi szolgáltatásokat az újonnan alakult Student Job Iskolaszövetkezet részére.

Tovább a teljes hírre >>
CTP Hungary Kft
2013 év elejétől végzünk számviteli, adózási, bér- és munkaügyi szolgáltatásokat a svájci Cambridge Technology Partners által alapított CTP Hungary Kft részére.

Tovább a teljes hírre >>
AON Tanácsadó és Pénztárszolgáltató Zrt.
Október folyamán szerződtünk az AON Tanácsadó és Pénztárszolgáltató Zrt-vel, az általa üzemeltetett magánnyugdíj- és önkéntes nyugdíjpénztárak bér- és munkaügyi feladatainak ellátására 2013-től kezdődően.

Tovább a teljes hírre >>
Duna Faktor Zrt.
Számviteli és bérügyi szolgáltatásokat 2013 év elejétől fogunk végezni a Duna Faktor Zrt. részére, valamint vállaltuk a Társaságot terhelő, Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) által előírt negyedéves és éves jelentési kötelezettségek teljes körű lebonyolítását.

Tovább a teljes hírre >>
Tecnocasa cégcsoport
A neves ingatlanközvetítő irodával 2012 júliusa óta dolgozunk együtt. A cégcsoporthoz tartozó vállalkozásoknak saját, központi pénzügyi/számviteli osztálya van, melynek munkáját és a rendszeres havi/negyedéves/éves bevallási, beszámolási kötelezettségeit delegált főkönyvelőnk látja el on-site munkavégzéssel.

Tovább a teljes hírre >>
Medis Hungary Kft.
Medis Hungary Kft. részére 2012 év elejétől nyújtunk számviteli és bérügyi szolgáltatásokat, illetve havi rendszerességgel riportáljuk a magyarországi leányvállalat eredmény és mérleg adatait az anyavállalat felé.

Tovább a teljes hírre >>
S.C. Jonhson Kft.
A magyarországi S.C. Johnson Kft-nek 2012 év eleje óta végzünk bérszámfejtési szolgáltatást ügyfél kérésének megfelelően szervezeti egységenkénti bontásban.
Tovább a teljes hírre >>
Sansha Európa Kft.
2012 év eleje óta működünk együtt a Sansha Európa Kft-vel könyvelés és bérszámfejtés területén. Az alapszolgáltatásokon felül havi riportálást is végzünk az anyavállalat felé előre rögzített éves riportálási naptár alapján a magyarországi leányvállalat havi teljesítményeiről.

Tovább a teljes hírre >>
OpticPro Magyarország Kft.
2012 év elején kezdtük meg az együttműködésünket az OpticPro Kft-vel számviteli és bérügyi szolgáltatási területen, illetve ügyfelünkkel szoros együttműködésben segítettük a magyarországi értékesítési tevékenységük folyamatszabályozásának kialakítását adózási szempontokból.

Tovább a teljes hírre >>
Magyar Faktorház Zrt.
Ügyfelünkkel a megalakulástól kezdődően együttműködünk számviteli, bérszámfejtési területen. Mivel ügyfelünk PSZÁF engedéllyel rendelkező követeléskezelő pénzügyi vállalkozás, ezért szolgáltatásunk kiterjed a felügyeleti szerv által rendszeresített, kötelező negyedéves és éves riportálással is.

Tovább a teljes hírre >>
Training360 Kft.
2011 év végétől, megalakulástól kezdődően nyújtunk könyvviteli és munkaügyi szolgáltatásokat a Training360 Kft-nek, aki Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő IT oktatásszervező cége. Havi rendszerességgel cégspecifikus, közösen kialakított riportrendszer üzemeltetésével segítjük az ügyvezetés stratégiai döntéshozatali folyamatait.

Tovább a teljes hírre >>
Laboratory Group
A neves magyar reklámügynökséggel 2011 októbere óta dolgozunk együtt. Alapszolgáltatásaink mellett (könyvelés és bérszámfejtés) projekt- és ügyfélszintű havi kimutatásokkal segítjük az ügyvezetés tevékenységét, valamint egyéb pénzügyi szolgáltatásokat (pl: banki ügyintézés) is nyújtunk.

Tovább a teljes hírre >>
Legalis Globál Kft. (korábbi néven Lagal Talent Kft.)
Ügyfelünket 2011 év eleje óta szoros együttműködésben segítjük eligazodni a hazai számviteli és munkaügyi szabályok között, valamint a magyarországi üzletmenet kontrolling folyamataihoz biztosítunk havi rendszerességgel költséghelyi bontásban részletes működési eredményt.

Tovább a teljes hírre >>
Midio Hungary Kft.
A Budapesten hét, különböző vidéki városokban pedig kilenc, jellemzően bevásárlóközpontokban működő Marionnaud parfümériát üzemeltető Midio Hungary Kft. számfejtését idén év elején kezdtük.
Tovább a teljes hírre >>
Grayling Hungary Kft.
A nemzetközi hátterű PR cégnek, a Grayling Hungary Kft-nek március eleje óta nyújtunk számviteli és bérszámfejtési szolgáltatást.
Tovább a teljes hírre >>
Lagroland Kft.
A Lagroland  Kft könyvelését és bérszámfejtését idén februárban kezdtük. A cég Somogy megye szívében termel válogatott vetőmagokból emberi fogyasztásra szánt élelmiszert és állati takarmányozásra szánt haszonnövényeket. 
Tovább a teljes hírre >>
Tegee Hungária Kft.
A Tegee Hungária Kft. harminc alkalmazottjának bérszámfejtését márciustól látjuk el. A cég többek között a Shell Hungary Zrt egyik legnagyobb beszállítója. 
Tovább a teljes hírre >>Weboldalfejlesztés: neteco