[Ügyefeleinknek] | Magyar | English

Multi-Pay: Megéri kártyával

Feltöltve: 2011. 08. 26

Januárban startolt a Multi-Pay Cafeteria kártya, amellyel ma már számtalan élelmiszeráruház-láncnál, gyógyszertárban lehet fizetni. A plasztiklap előnyeiről Kardos György független alkuszt kérdezte a Piac & Profit.


A kártya bármely telepített POS terminálon keresztül működik, lehet fizetni vele internetes felületen vagy telefonon keresztül is az egészségpénztári juttatás, az ételfogyasztás, a helyi közlekedési bérlet, az internet és az iskolakezdési támogatás egyenlegének terhére.

- Az elszámolási rendszer lehetővé teszi, hogy a cafeteria egyes elemei felhasználási cél szerint elkülönített alszámlákon gyűljenek. Fizetésnél a bankkártyákhoz hasonlóan, kóddal lehet „előhívni" az egyes egyenlegeket. Munkáltatói oldalról az adminisztrációs feladatok és a költségek csökkentését emelném ki, mint a kártya legfontosabb előnyét. Nem kell az utalványokat megrendelni, szállítani, őrizni, kiosztani, bizonylatolni. A munkavállalók számára pedig a gyors, egyszerű fizetési mód mellett a biztonság szól a kártyahasználat mellett. Elvesztése esetén a plasztik egyszerűen letiltható és pótolható, szemben az utalványokkal. A kártyabirtokos akár az interneten keresztül is ellenőrizheti aktuális egyenlegét, valamint a költéseit.

Tovább a teljes cikkre Piacesprofit.hu




Weboldalfejlesztés: SimiSoma