[Ügyefeleinknek] | Magyar | English

Kanadai üzleti körút magyar cégek számára

Feltöltve: 2012. 08. 29

Kanadába szervez üzleti körutat magyar cégek számára a Kanadai-Magyar Kereskedelmi Kamara - jelentette be a kamara elnöke szerdán Budapesten a Nemzeti Külgazdasági Hivatal rendezvényén.


Nicholas Sárvári elmondta: az október 9. és 19. között megrendezendő Kanadai Kereskedelmi Misszió aktualitását az adja, hogy Kanada és az Európai Unió közötti szabadkereskedelmi megállapodást várhatóan 2012-ben aláírják a felek.

A szabadkereskedelmi egyezmény jelentősen bővítheti a két régió közötti gazdasági együttműködési lehetőségeket, és a kamara elnöke esélyt lát a magyar kis- és közepes vállalkozások számára is a kereskedelmi kapcsolatok építésére.

A több kanadai várost érintő körúton résztvevő magyar cégeknek lehetőségük nyílik személyes üzleti találkozókra, az érdemi üzleti kapcsolatok létesítéséhez pedig a kamara minden támogatást megad.

A körút részeként a vállalatok képviselői Winnipegben részt vesznek a Centrallia konferencián, amelyre a világ 40 gazdasági régiójából mintegy 600 vállalat érkezik. A konferenciát évente rendezik Kanada legnagyobb városaiban. Ezen túl több kanadai kamara tagvállalatai közül előminősített cégek képviselővel szerveznek találkozót a magyar üzletemberek számára.

A kamara a későbbiekben minden évben szeretné megrendezni az üzleti körutat.

forrás: MTI 




Weboldalfejlesztés: SimiSoma