[Ügyefeleinknek] | Magyar | English

Tízezer érdeklődő a Hungexpo szolgáltatási szakkiállításain

Feltöltve: 2012. 10. 25

Tízezer érdeklődő, főként szakemberek és üzletemberek keresték fel a szolgáltatási ipar négy területének kiállításait október 16-18. között a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban - közölte a vásárszervező társaság pénteken.


A Hoventa szálloda- vendéglátó-ipari és gasztrotechnikai szakkiállítás Kreatív Konyha fórumán előadásokat tartottak és show műsorokat vezettek a gasztronómia hazai szakértői. A bemutatók mellett konferenciák sora kísérte a kiállítást.

A Service Expo-t - az üzleti szolgáltatások kiállítását - most második alkalommal szervezte a Hungexpo. A kiállítás egyik legnagyobb figyelemmel kísért eseménye volt a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) által alapított VOSZ-BESZ Beszerzési és Szolgáltató Zrt. sajtótájékoztatója, amelyen a Gránit Bank Zrt., a Signal Biztosító Zrt. és a GDF Suez Energia Magyarország Zrt. együttműködési megállapodást írt alá a kis és középvállalkozások versenyképességét segítő kedvezményes beszerzési lehetőségekről.

A Business Travel Show, az üzleti turizmus kiállításának idei kiemelt témája az egészségturizmus volt.

A Hungexpo Budapesti Vásárközpontban szintén 16-18. között zajlott a Budapest Calling nemzetközi call center szakkiállítás, amelyet most harmadszor rendezett meg a Humán Erőforrás Alapítvány. A nemzetközi szakkiállítás magyar és külföldi cégek ügyfélszolgálati vezetőinek és szakembereinek volt sikeres fóruma.

forrás: MTI 




Weboldalfejlesztés: SimiSoma