[Ügyefeleinknek] | Magyar | English

Elkezdődött az Európai KKV Hét kampánya

Feltöltve: 2013. 05. 07

Megkezdődött az Európai Vállalkozási Hét kampánya, az idén az érintettek április 25. és december 31. között regisztrálhatják az eseményeiket - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium és a Nemzeti Külgazdasági Hivatal az MTI-vel.


Az Európai Bizottság immár ötödik alkalommal hirdeti meg az Európai KKV Hetet a vállalkozói forma népszerűsítésére. Magyarország az előző években már csatlakozott a kezdeményezéshez, tavaly idehaza 52, míg összeurópai szinten 1438 rendezvényt bonyolítottak le a KKV Hét égisze alatt. A rendezvénysorozat célja, hogy a vállalkozások információkhoz jussanak arról, hogy az EU és az egyes nemzeti hatóságok milyen segítséget kínálnak a kisvállalkozásoknak, illetve tájékoztatást kapjanak azokról a támogatási és forráslehetőségekről, amelyek európai, nemzeti, regionális és lokális szinten a vállalkozások rendelkezésre állnak.

Emellett cél a partneri kapcsolat kialakítása az Európai Unió intézményei és a kis- és középvállalkozások között, hangsúlyozva, hogy a versenyképes kkv-k mind a nemzetgazdaságokat, mind Európát erősebbé teszik.

forrás: MTI 




Weboldalfejlesztés: SimiSoma