[Ügyefeleinknek] | Magyar | English

Magyarországra jönnek a világ könyvvizsgálói

Feltöltve: 2011. 03. 29

Idén nyáron az MGI Magyarországon tartja európai konferenciáját. Az MGI a világ egyik legnagyobb könyvvizsgáló, számviteli és adótanácsadó szövetsége, mely elsősorban kis- és középvállalkozások számára nyújt megoldásokat.


Magyarországra jönnek a világ könyvvizsgálói
 
Felfigyeltek az európai könyvvizsgálók Magyarországra! Igaz, most nem a költségvetési adatok, a GDP vagy az államháztartási hiány, esetleg az euró bevezetésének a dátuma keltette fel az érdeklődést. Még csak nem is az Európai Unió soros magyar elnöksége miatt várják június 9-ét. Az ok, amiért idejönnek nem más, mint az, hogy Budapest Európa egyik legszebb városa!
 
Az esemény különlegessége továbbá, hogy a magyarországi tag, a BPO idén ünnepli 10 éves születésnapját, amelynek keretében nagyszabású rendezvényt szervez partnereinek. A rendezvényre Dél-Amerikától Ausztráliáig érkeznek MGI Partnerek.
 
"A konferencián elsősorban az MGI európai szervezetének stratégiai átalakítása lesz fókuszban" - mondta Killik László, az MGI európai koordinátorainak az elnöke, aki kelet-európaiként elsőként tölti be a legmagasabb európai pozíciót a szervezetben.
 
Az MGI a világ egyik legnagyobb könyvvizsgáló, számviteli és adótanácsadó szövetsége, mely elsősorban kis- és középvállalkozások számára nyújt megoldásokat. A BPO 2005 óta képviseli a szövetséget Magyarországon. A Figyelő 2009-es felmérése alapján a magyar társaság a tizennegyedik legnagyobb könyvvizsgáló és tanácsadó cég Magyarországon.

(Forrás:www.onadozo.hu)




Weboldalfejlesztés: SimiSoma