[Ügyefeleinknek] | Magyar | English

Átadták az Év Terméke Díjakat

Feltöltve: 2015. 04. 10

Átadták az Év Terméke elismeréseket kedden, a magyar fogyasztók 13 kategóriában értékelték a termékeket - közölte a versenyt szervező Product of the Year Kft. az MTI-vel.


Az idén a Béres Actival+Magnézium multivitamin készítmény, a Caola CaoNatur termékcsalád natúrkozmetikum, a Família Tészta - Vitale termékcsalád egészségbarát tészta, a Gloup zselé gyógyszerek bevételét segítő készítmény, a Héra Prémium beltéri falfesték, az Imodium Instant 2 mg hasmenés elleni tabletta, a Márka Fruitica gyümölcslevek, a Rama Aero margarin, a Rama Vajas Íz sütőmargarin, Soós Premió tészta család száraztészta, az SP54 Emulgél visszér gél, a Taravis Serpenyős Csirketál félkész étel, valamint a WATT Alma-Körte ízű energiaital került be a legjobb termékek közé.

A legnépszerűbb, Magyarországon is kapható termékeket a fogyasztók döntését elemző GfK Hungária által végzett reprezentatív, 2000 fős kutatás alapján választják ki. A termékeket szakmai zsűri pontozta, majd a fogyasztók értékelték őket kategóriánként.

A Product of the Year, vagyis az Év Terméke Díj a világszerte ismert innovációs termékdíjazási rendszer. A díjat először Franciaországban adták át 1986-ban, mostanra már több mint 30 országban ítélik oda.

A díjra a gyártók és forgalmazók a gyorsan forgó fogyasztási cikkek (FMCG) kategóriáiban nevezhetik azokat termékeket, amelyek akár csomagolása, akár hatóanyaga vagy kiszerelése újító és innovatív. A magyarországi termékekről a GfK reprezentatív kutatásának keretein belül a fogyasztók mondtak véleményt.

A díjnyertes termék az Év Terméke Díj logóját viselheti, amely a tapasztalatok szerint piaci előnyt jelent kereskedelemben, a GfK felmérése szerint azok a nyertesek, akik tudatosan gondozták a márkájukat, forgalomnövekedést értek el a logó használata révén.

forrás: MTI 




Weboldalfejlesztés: SimiSoma