[Ügyefeleinknek] | Magyar | English

Különleges szponzoráció a világbajnokkal

Feltöltve: 2021. 12. 13

Az Econoserve, illetve tulajdonosa hosszú évek óta támogat rászoruló közösségeket, személyeket, különleges alkotásokat.


Ez évben érkezett egy megkeresés, amely egy kiemelkedő sportember eddigi legnagyobb céljának eléréséhez kapcsolódik.

Korok Fatima kétszeres szabadmerülő világbajnok, aki egy levegővétellel az idei évben 89 méter mélyre merült, ezzel megvédve a 2019-es világbajnoki címét. Azonban ebben a sportban a világbajnokságnál is van egy még magasabban jegyzett verseny: a bajnokok versenye, melyre csak meghívással, komoly, korábban elért eredményekkel lehet eljutni.

Fatima célja, hogy részt vehessen a világ legnagyobb, meghívásos szabadmerülő versenyén, a Vertical Blue-n. Az eddigi eredményei alapján már korábban is kapott meghívást a világ egyik legkülönlegesebb helyén megrendezett versenyre. Azonban a részvétel és a helyszínre való eljutás már nagyon komoly háttérmunkát, logisztikát és ahhoz kapcsolódó költséget jelent, amelyet a sportág alulfinanszírozottsága miatt eddig nem tudtak vállalni.

Az Econoserve – megismerve Fatimát, elhivatottságát, különleges teljesítményét – örömmel vállalta, hogy segít neki élete legnagyobb sportszakmai álmának elérésben, támogatva őt a felkészülésben és a kiutazásban. Ezzel lehetővé válik, hogy Fatima részt vegyen a 2022-ben a Bahamákon megrendezendő szabadmerülő versenyen, amelynek helyszíne a 202 méter mély Dean's Blue Hole, a világ legmélyebb ismert sós vizű, tengerszint alatti bejárattal rendelkező, kék lyuknak nevezett természeti képződménye.




Weboldalfejlesztés: SimiSoma