[Ügyefeleinknek] | Magyar | English

Felajánlás az Igazgyöngy Alapítványnak

Feltöltve: 2023. 12. 22

Immár hagyománnyá vált, hogy az Econoserve kollektívája minden évben karácsonyi adománygyűjtést szervez. Az irodáinkban elhelyezett dobozokba a kollégáink által betett összeget a cég megduplázza, és az összes összegyűlt pénzből különböző hasznos, a profiljukhoz illő tárgyi ajándékokat vásárol a kiszemelt alapítványnak, egyesületnek, szervezetnek. Ezen felül a kollégák különböző tárgyakat, eszközöket is gyűjtenek a pénzadomány mellett.


Idén a választásunk az Igazgyöngy Alapítvány Toldi Tanodájára esett
(https://igazgyongyalapitvany.hu/tanoda/)

Az alapítvány alapítójának és vezetőjének, L. Ritók Nórának a köszönő sorai:

„Kedves Econoserve Kft. kollektívája!

A csatolt fotókkal szeretnénk köszönetet mondani Önöknek a karácsonyi adományokért. Nagy öröm volt a Toldi Tanodában, mikor a gyerekek meglátták, megkapták. Igazi karácsonyt szereztek nekik. Nagyon szép üzenete van annak, mikor egy cég mellénk áll. Nemcsak a támogatás miatt fontos ez, hanem azért is, mert erősíti az ügy-képviseletet.
Fontosnak tartjuk ezt, mert a fenntarthatóság három pillére között sok szó esik a környezeti fenntarthatóságról, a gazdaságiról is, de a társadalmiról kevesebb, pedig ezek összefüggenek, és együtt működnek csak. A gyerekek vannak a munkánk fókuszában, de megértve a társadalmi leszakadás bonyolult problémáját, tudjuk, hogy a szülők generációjával is dolgoznunk kell. Köszönjük szépen, hogy mellettünk vannak.
Bízva a további együttműködésben kívánunk a cég minden dolgozójának boldog karácsonyt és sikeres új évet!

L. Ritók Nóra”

Econoserve Econoserve Econoserve Econoserve Econoserve Econoserve Econoserve Econoserve Econoserve Econoserve




Weboldalfejlesztés: SimiSoma